Quines activitats ofereix l’Associació Asproseat?

asproseat activitats associatives equip futbol esports

La missió d’Asproseat és atendre i donar resposta a les necessitats de les persones en vulnerabilitat al llarg de la seva vida, mitjançant la creació i gestió d’activitats i serveis sostenibles i generadors de valor social en el marc d’un compromís per a la igualtat d’oportunitats. 

La importància de les activitats

Creiem que crear vincles socials amb persones que comparteixen problemes, interessos i reivindicacions és una de les millors maneres de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. 

Per aquest motiu organitzem diferents sortides, xerrades i altres activitats per estrènyer el vincle entre famílies i usuaris, i així crear espais comuns d’oci i de reflexió.

Diferents tipologies d’activitat

Organitzem quatre tipus d’activitats diferents:

  • Sortides de convivència: Programem dues sortides anuals on conviure, compartir i debatre aquells temes que uneixen als socis, sense oblidar els aspectes lúdics i culturals.
  • Matins culturals: Són espais de relació i convivència que permeten descobrir o conèixer més a fons el ric patrimoni artístic i cultural de Catalunya, fent visites guiades a espais singulars del nostre entorn.
  • Xerrades informatives: Adreçades a familiars, tutors i representants legals de persones amb discapacitat. Trobaran respostes a càrrec de professionals especialitzats per poder millorar les relacions dins del nucli familiar o bé informació de tota mena per accedir a recursos.
  • Secció esportiva: Conscients de la importància de l’Esport com a eina d’integració, salut i lleure, la Secció Esportiva promou el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva per a les persones amb discapacitat. Practiquem futbol sala, bàsquet, natació i petanca.

La realització d’aquestes activitats ens ajuda a assolir un dels nostres objectius principals: la participació efectiva de les persones en activitats i serveis comunitaris del seu entorn social.

Per més informació sobre les nostres activitats associatives clica el següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies