Asproseat col·labora en el projecte Mums at work

Asproseat col·labora en el projecte Mums at work

Durant 2022 AsproseatCET  va col·laborar en el projecte Mums at work, promogut per Comunitat Activa Sants. Projecte a nivell europeu amb el principal objectiu de promoure la integració econòmica i social de mares migrants per tal de millorar la seva ocupabilitat actual i futura, dotant-les d’eines per tal d’encabir en l’entorn laboral actual.

Gràcies als convenis de col·laboració entre diferents entitats, l’any 2002 van poder col·laborar amb la Comunitat Activa de Sants-ABD dins del seu projecte de Mums at Work, projecte aquest a nivell europeu on més de 90 dones, mares i migrants podien adquirir i/o millorar les seva competències, habilitats i actituds per tal de poder enfrontar-se amb garanties a la inserció al món laboral actual. 

Asproseat col·labora en el projecte Mums at work

La nostra col·laboració en el projecte va consistir en apropar la nostra realitat diària i ensenyar l’ambient laboral. A més, moltes de les participants del projecte desconeixien el funcionament dels centres especials de treball. Van poder veure l’activitat laboral del nostre taller a Esplugues i la feina desenvolupada pel nostre personal de neteja al Centre Pilot de Sant Just.

Durant la visita les participants es van mostrar molt encuriosides i van formular moltes preguntes, tant de l’àmbit de selecció de personal i laboral com del món de la discapacitat.

En l’emotiu acte de tancament hem pogut conèixer les particularitats del projecte i compartir experiències de les dones participants i de les entitats col·laboradores, quedant clar que el treball en xarxa és fonamental per fundacions com les nostres.

Per a més informació sobre l’actualitat de l’organització, podeu fer clic al següent enllaç:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

APP eMotivaMente

Des del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just estem immersos en una col·laboració molt enriquidora amb la Universitat de Blanquerna. La nostra tasca conjunta se centra

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies