Asproseat grup adopta mesures per a la prevenció del Coronavirus

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, Asproseat grup, fins a nou avís porta a terme les següents accions:

  1. Se suspèn l’activitat de l’escola d’educació especial Centre Pilot Sant Just.
  2. S’anul·la l’activitat d’atenció a les persones als Serveis de Teràpia Ocupacional d’inserció i Servei Ocupacional d’Inserció dels nostres centres ocupacional 1981, La Marina, Asproseat Proa Esplugues, Asproseat Sant Just, Asproseat Cornellà i Can Carreras.
  3. S’anul·la l’activitat als centres de dia d’Asproseat Sant Just i de Can Serra, així com totes les activitats de lleure del club social, l’esplai i la secció esportiva.
  4. Romanen oberts els serveis de llar residència i la residència Can Serra, que apliquen els protocols específics per protegir les persones ateses així com el seu equip humà. Se suspenen totes les visites de familiars i s’organitzen els equips per tal de poder donar el servei en les millors condicions en aquesta situació.
  5. Tot el personal amb discapacitat dels centres especials de treball romandrà a la seva llar i només es mantenen les activitats i seccions que són necessàries, reduint-se l’activitat a un 25%.
  6. Professionals sense discapacitat del centre especial de treball i de serveis centrals continuaran desenvolupant la seva activitat, alguns d’ells en modalitat de teletreball per evitar l’aglomeració en els espais de treball.
  7. S’augmenten les tasques de neteja i desinfecció dels centres que romanen oberts i s’obliga a rentar freqüentment les mans i fer ús de sabons hidroalcòlics, així com emprar guants i mascaretes en el cas del personal d’atenció de serveis residencials i els equips de neteja.

Es recomana consultar els canals oficials de la Generalitat per estar al corrent de les comunicacions i recomanacions.

Per a qualsevol dubte en relació als nostres serveis, podeu contactar amb 93 223 63 91 o enviar-nos un mail a asproseat@asproseat.org

En cas de possible contagi cal comunicar-ho al 061 o al vostre centre d’atenció primària de referència. Si es tracta d’una situació d’emergència mèdica truqueu al 112. Immediatament, cal informar a serveis centrals d’Asproseat grup al telèfon 93 223 63 91.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies