Asproseat grup adopta mesures per a la prevenció del Coronavirus

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, Asproseat grup, fins a nou avís porta a terme les següents accions:

  1. Se suspèn l’activitat de l’escola d’educació especial Centre Pilot Sant Just.
  2. S’anul·la l’activitat d’atenció a les persones als Serveis de Teràpia Ocupacional d’inserció i Servei Ocupacional d’Inserció dels nostres centres ocupacional 1981, La Marina, Asproseat Proa Esplugues, Asproseat Sant Just, Asproseat Cornellà i Can Carreras.
  3. S’anul·la l’activitat als centres de dia d’Asproseat Sant Just i de Can Serra, així com totes les activitats de lleure del club social, l’esplai i la secció esportiva.
  4. Romanen oberts els serveis de llar residència i la residència Can Serra, que apliquen els protocols específics per protegir les persones ateses així com el seu equip humà. Se suspenen totes les visites de familiars i s’organitzen els equips per tal de poder donar el servei en les millors condicions en aquesta situació.
  5. Tot el personal amb discapacitat dels centres especials de treball romandrà a la seva llar i només es mantenen les activitats i seccions que són necessàries, reduint-se l’activitat a un 25%.
  6. Professionals sense discapacitat del centre especial de treball i de serveis centrals continuaran desenvolupant la seva activitat, alguns d’ells en modalitat de teletreball per evitar l’aglomeració en els espais de treball.
  7. S’augmenten les tasques de neteja i desinfecció dels centres que romanen oberts i s’obliga a rentar freqüentment les mans i fer ús de sabons hidroalcòlics, així com emprar guants i mascaretes en el cas del personal d’atenció de serveis residencials i els equips de neteja.

Es recomana consultar els canals oficials de la Generalitat per estar al corrent de les comunicacions i recomanacions.

Per a qualsevol dubte en relació als nostres serveis, podeu contactar amb 93 223 63 91, enviar-nos un mail a asproseat@asproseat.org o omplir el nostre formulari de contacte.

En cas de possible contagi cal comunicar-ho al 061 o al vostre centre d’atenció primària de referència. Si es tracta d’una situació d’emergència mèdica truqueu al 112. Immediatament, cal informar a serveis centrals d’Asproseat grup al telèfon 93 223 63 91.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies