Brain Gym a l’Escola Centre Pilot

Brain Gym escola centre pilot asproseat

L’Escola Centre Pilot d’Asproseat Grup du a terme l’activitat Brain Gym des de ja fa 3 anys. És una assignatura creada i impartida per les dues psicòlogues del centre.

En les sessions de Brain Gym es treballen diferents temàtiques d’índole psicològica, com la intel·ligència emocional, les habilitats socials, la gestió de les emocions, etc. Les activitats s’adeqüen al nivell i a la metodologia que cada grup classe necessita. Per a poder treballar aquestes activitats i fer-les atractives per als alumnes, s’utilitzen diferents formats de sessió: Jocs, dinàmiques grupals, lectures de contes, visionat de curts o pel·lícules, reflexions grupals o creacions de pòsters entre altres.

Durant aquest curs 2021-2022 estem realitzant dinàmiques de cooperació, activitats per a fomentar l’autoconeixement i l’autoestima, activitats per a la millor resolució de conflictes, pautes per a millorar la gestió emocional, activitats de mindfulness i activitats d’estimulació cognitiva.

Les sessions es duen a terme dues vegades per setmana en cada grup classe i tenen una durada d’entre 45 minuts a una hora depenent del grup classe.

Les imatges corresponen a algunes de les activitats realitzades durant el primer trimestre:

  • Imatge 1: Classe Mowgly: Els alumnes de la classe van treballar el mindfulness, practicant diferents tipus de respiracions.
  • Imatge 2: Classe Tintin: Es tracta d’una activitat per a treballar la cooperació, el respecte i la creativitat. Els alumnes pinten un dibuix de manera grupal.
  • Imatge 3: Classe Harry Potter: Els alumnes treballen les habilitats socials a través d’una dinàmica en format digital per millorar la interacció amb els companys dins i fora de l’escola.
 

Si vols saber més sobre tot allò que duem a terme a l’Escola Centre Pilot d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Brain Gym escola centre pilot asproseat
Brain Gym escola centre pilot asproseat

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies