Asproseat inicia la campanya de loteria de Nadal

campanya loteria nadal asproseat

Asproseat inicia, un any més, la campanya de Nadal comptant amb la participació de tots vosaltres.

Els resultats d’aquesta acció repercutiran directament en el manteniment i ampliació dels projectes i activitats que l’Associació ofereix a les famílies i als usuaris dels diferents centres.

Els números escollits per participar aquest any són el 34202 i el 50530.

Com a novetat, aquest any hem talonaris de només 25 butlletes. El preu de cada butlleta és de 5€ (125€/talonari).

Mantenim les dues modalitats d’ingrés.

  1. L’Associació passarà el cobrament de la loteria que reserveu pel compte bancari on teniu domiciliada la quota de soci. La data prevista pel càrrec al compte serà el 13 de desembre.
  2. Realitzar l’ingrés de l’import de la loteria que reserveu abans del 12 de desembre al següent número de compte: ES83 2100 3353 2106 0006 1166 (La Caixa).

 

És necessari indicar el número de talonari i el nom del soci o d’usuari/usuària per la vostra identificació en el moment de fer l’ingrés.

Per entregar la matriu, un cop venuts els números, podeu adreçar-vos a l’Associació o bé al centre pertanyent. Reiterem la importància de la vostra participació per tal de mantenir els projectes de l’Associació amb èxit. 

És per això que, a aquells socis que no tinguin possibilitat de vendre loteria, els proposem fer una donació de 25€ en concepte de col·laboració.

Aquest import serà carregat en el compte informat de la quota de soci, la mateixa setmana del 12 al 16 de desembre, si no ens indiquen el contrari. 

Per a més informació, podeu trucar al 93 421 30 16 i preguntar per Eva Badenas (Treballadora Social) en el següent horari: Dimarts i Dijous de 8:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00 o bé presencialment a l’Associació (C/ Santa Eulàlia, 101, baixos. L’Hospitalet) els mateixos dies.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies