CEdE

Asproseat, proposat pel Projecte CEdE

Un grup de tècnics i experts de AEDIS i de la Consultora UST han proposat 4 centres especials d’ús del sector de la manipulació i activitats auxiliars a la indústria perquè es realitzi en ells el pilotatge del Projecte Cedeix “Plan AEDIS para el desarrollo digital en CEE”.

En el període d’inscripció es van rebre un total de 24 CEE interessats a participar, dels quals 16 tenien com a línia d’activitat principal la de l’objecte d’estudi.  D’entre aquests 16 que complien els requisits, s’han proposat 4 CEE per a realitzar el pilotatge: CEDEPA (Andalusia), Fundació ASPREM (La Rioja), ASPROSEAT i ASPROS (Catalunya). També participaran altres 4 CEE de grandària gran empresa (Tasubinsa, Ampros, Fundació Persones i Fundació Cars) que col·laboraran més activament en la fase d’entrevistes i tallers.

Per a la selecció s’han tingut en compte aspectes objectius com la grandària, el nombre de treballadors amb discapacitat, la facturació, el territori i aquells que tenen més necessitats de suport per a la digitalització.

Posada en marxa del projecte

Ja ha començat la primera fase d’identificació d’oportunitats i s’estan realitzant entrevistes individuals als 16 CEE per a analitzar l’entorn i conèixer la situació actual del sector de la manipulació industrial i activitats auxiliars a la indústria. L’objectiu d’aquesta fase és estudiar els models de negoci i la situació tecnològica i digital, així com identificar les àrees d’oportunitat i fortaleses i descobrir nous jaciments d’ocupació inexplorats.

Com a resultat d’aquesta fase s’obtindrà un document d’anàlisi de l’entorn amb claus del model futur i àrees d’interès per a l’ocupabilitat digital.

La finalitat del Projecte Cedeix és realitzar un producte que no sols sigui útil per a les entitats participants, sinó per a tots els CEE, per la qual cosa posarem a la disposició de tots els socis de AEDIS els materials i eines resultants.

Fuente: Asociación AEDIS.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies