CAE

Centre d'Atenció Especialitzada (CAE)

El Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) és un servei diürn adreçat a persones amb greus discapacitats psíquiques que, pel seu alt grau d’afectació, necessiten atenció i suport per a les activitats de la vida diària i no poden fer ús de cap altre servei de la xarxa.

El CAE està adscrit a la Fundació Privada Asproseat Serveis d’Atenció Diürna i compta amb una capacitat registral de 25 places.

Centre d'atenció especialitzada

Què fem?

Som un centre especialitzat en persones amb diversitat funcional, treballem adaptant-nos a les necessitats i preferències manifestades per cadascú, acompanyant a cada persona en el seu projecte de vida i procurant mantenir sempre una estreta comunicació i col·laboració amb les famílies i persones referents. 

 

Activitats

Necessites més informació sobre els nostres centres?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a asproseat@asproseat.org
Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'avisos legals.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris