Els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Esplugues fan senderisme

centro ocupacional senderismo asproseat

Les persones usuàries del Centre Ocupacional d’Esplugues de Llobregat vam gaudir d’una activitat de senderisme molt gratificant el passat 14 d’octubre.

Practicar activitat física i recreativa en el medi natural aporta grans beneficis a tots els nivells: físics, psíquics i també socials. Per això, l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels responsables del Parc del Montnegre i el Corredor i els responsables de l’àrea esportiva de l’Ajuntament d’Esplugues, ens van proposar una jornada lúdica de senderisme adaptada a persones amb discapacitat i complementada amb altres tipus d’activitats lúdico-recreatives.

La gestió de la seva dinamització va correspondre al personal de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

L’activitat ha consistit a fer una caminada amb un joc de pistes.

Els principals objectius de l’activitat de senderisme són:

Millorar la qualitat de vida i benestar de les persones amb discapacitat a través de la pràctica esportiva en els circuits inclusius. 

Introduir l’activitat física com a mitjà per treballar la relació social i la integració de la persona amb discapacitat en un entorn natural. 

Crear un clima agradable i divertit que estimuli la comunicació i el treball en equip entre les persones assistents. 

Difondre, promoure i realitzar activitats físico-esportives en un entorn natural. 

Intentar motivar el col·lectiu de discapacitats per a la pràctica del senderisme adaptat en el medi natural. 

Conèixer diferents entorns geogràfics i part de l’oferta de circuits inclusius existent. 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies