L’obra de José Mª Escobar llueix a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gràcia

La Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gràcia llueix una obra realitzada per José Mª Escobar, persona usuària del Centre Ocupacional 1981.

A partir daquest 8 de març, la Comissaria dels Mossos dEsquadra de Gràcia llueix un quadre realitzat per José Mª Escobar, persona usuària del Centre Ocupacional 1981.

Rebut per la Cap de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, la Sotscap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, el Cap de lABP de Gràcia, així com per membres de la Comissaria de Sants-Montjuïc i dAcció Solidària del Cos de Mossos dEsquadra, el passat dimarts, José Mª Escobar va fer entrega a la Comissaria dels Mossos dEsquadra de Gràcia la seva obra encarregada.

Un tret identitari dels centres ocupacionals dAsproseat és que treballem les arts tant pel seu valor en l’àmbit de lexpressió i benestar individual com pel dinclusió social, també a través de la cultura.

Participant en les nombroses activitats que ofereix Asproseat, lusuari pot anar desenvolupant diferents habilitats tal com va fer José Mª, que col·laborant i gaudint de les diferents activitats tant internes com externes al servei, ha anat mostrant i desenvolupant una sèrie dhabilitats i competències en l’àrea plàstica i visual que li ha portat a crear un estil propi amb el qual ha aconseguit guanyar diversos premis en diferents concursos.

Aquest encàrrec realitzat per la Comissaria dels Mossos dEsquadra de Gràcia es valora com un pas més en el reconeixement i potencialitat del seu talent que esperem poder apreciar aviat en alguna exposició de les seves obres.

Si vols saber més sobre els serveis que oferim als centres ocupacionals d’Asproseat, fes clic al següent botó.

+ INFO

 La Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Gràcia llueix una obra realitzada per José Mª Escobar, persona usuària del Centre Ocupacional 1981.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies