“Street art” a Les Basses

Centre Ocupacional Street Art

Els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras visiten l’exposició del projecte MURBA a l’Espai Jove Les Basses al districte de Nou Barris.

MURBA és un projecte artístic i comunitari que ha organitzat el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i que ha consistit en la realització d’una obra mural a la porta d’entrada de Les Basses realitzat per DEIH, un dels artistes urbans més destacables de l’street art.

Abans d’anar a veure l’exposició hem fet un treball previ al centre on hem explicat en què consisteix l’art urbà i quines tècniques s’utilitzen per realitzar-ho. Hem visitat aquest espai artístic per torns en grup bombolla tenint en compte totes les mesures del protocol covid-19.

El primer que ens va impressionar, només arribar a Les Basses, va ser el gegantí grafiti que hi havia a la façana. Una vegada traspassada l’entrada ens va rebre el guia de l’exposició, qui ens va acompanyar durant tot el trajecte.

A la terrassa del Centre estaven exposats diferents plafons pintats amb grafiti. Els autors d’aquestes obres són un grup de joves de Nou Barris que han participat en un taller d’street art impartit per l’artista Camile Escruela. 

Els diferents plafons eren autoretrats dels diferents artistes participants en el taller. De seguida ens vam sentir atrets per la quantitat de colors i perfils dels diferents personatges. Després d’admirar les obres va arribar el moment de fer-nos fotos. Molts de nosaltres vam imitar les formes i l’actitud dels personatge de les obres. Va ser molt divertit. Després de la sessió de fotos vam gaudir del sol que tocava a la terrassa i vam tornar al nostre centre.

Aquestes activitats fora del centre, on treballem diferents habilitats, actituds i comportaments, ens permeten relacionar-nos amb diferents col·lectius, enriquint-nos i sentint-nos part de la comunitat.

Des de Can Carreras, com a part de la comunitat, intentem més enllà de les restriccions, participar en les activitats culturals del barri i en general de la vida comunitària de la ciutat.

Si vols saber més sobre els serveis que oferim als centres ocupacionals d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Centre Ocupacional Street Art
Centre Ocupacional Street Art

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies