Renovem els certificats ISO 9001:2015 i 14001:2015 al Centre Especial de Treball Dolors Aleu

certificats iso

Durant molts anys, el sistema de gestió d’Asproseat estava certificat amb AENOR, una associació que desenvolupa activitats de normalització i certificació. Ara, hem decidit donar un repàs al nostre sistema de gestió integrat amb una nova certificadora amb renom internacional com és Bureau Veritas.

Què és Bureau Veritas?

Bureau Veritas és una companyia global de serveis d’assaig, inspecció i certificació, ofereix serveis i solucions per assegurar que els actius, productes, infraestructures i processos dels clients compleixen amb les normes i reglaments corresponents a la qualitat, a la salut i a la seguretat. Avui en dia, estan presents a tots els sectors de l’economia amb solucions i serveis que potencien el negoci evitant riscos, millorant el rendiment operatiu i protegint la reputació i marca dels clients.

Certificats ISO 9001:2015 i 14001:2015

Dues normes de certificació que ens ajudaran a millorar la qualitat i els impactes ambientals.

ISO 9001:2015

La ISO 9001:2015 és una norma internacional de gestió de la qualitat aplicable a qualsevol tipus d’organització en qualsevol sector o activitat empresarial.

Creiem important la certificació amb un sistema de gestió de qualitat que garanteixi que Asproseat compleix amb els requisits legals. La norma ISO 9001 ens ajudarà a implementar processos simplificats, millorar l’eficiència operativa i ens assegurarem que estem prenent les decisions correctes per a una bona organització.

ISO 14001:2015

La ISO 14001:2015 forma part d’una sèrie de normes internacionals de gestió ambiental. Especifica els requisits més rellevants per identificar i controlar els aspectes mediambientals.

És crucial que Asproseat compti amb un sistema de gestió ambiental per poder identificar i controlar els efectes sobre el medi ambient. Podrem així, reduir els costos en millorar l’eficiència i productivitat en el subministrament de materials i energia, anar millorant en l’exercici ambiental, reduir el risc de penalitzacions o demandes de responsabilitat o tenir accés a nous mercats locals i globals.

Què ens aporta?

Pensem que aquest canvi aportarà noves oportunitats de millora al nostre Centre Especial de Treball que esdevindran en perfeccionaments en la qualitat de la nostra producció i en un augment de l’eficàcia del nostre sistema, sempre enfocats a la satisfacció dels nostres actuals i futurs clients i dels nostres treballadors. A més, treballem per fer un CET sostenible amb el medi ambient i amb el nostre entorn.

Realitzada l’auditoria amb Bureau Veritas, tindrem els certificats que seran vàlids fins a l’any 2025 i que tindreu a la vostra disposició a la nostra pàgina web.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies