Com pots col·laborar amb Asproseat?

Com col·laborar amb Asproseat?

Asproseat ofereix diverses formes per col·laborar amb l’entitat. A continuació et detallem quines són.

Fent un donatiu

En primer lloc, hi ha l’opció de fer un donatiu. En aquest cas, l’Associació Asproseat és una entitat que està inclosa en les regulades per l’article 16 de la Llei 49/2002 de “règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge” i, per tant, les donacions fetes es poden beneficiar de les següents desgravacions:

  • En el cas de persones físiques, la deducció és del 50% de la quota integrada en l’Impost de la Renda de les persones físiques, pels primers 150€ donats. A partir d’aquest import, les donacions seran deduïbles al 27,5% (o al 32,5% si es tracta de donacions periòdiques realitzades durant almenys tres anys per un import igual o superior).
  • En el cas de les persones jurídiques, la deducció actual del 35% s’incrementarà fins el 37,5% de la quota de l’Impost sobre Societats, per les donacions realitzades per un import igual o superior durant, com a mínim, tres anys.
  • Fes un donatiu a Asproseat al següent número de compte:
    ES83 2100 3353 2106 0006 1166. 

Com a soci/sòcia

En segon lloc, Asproseat t’ofereix l’opció de fer-te soci/sòcia. Gràcies a la col·laboració dels socis i sòcies, creem i donem continuïtat a serveis per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

Fes-te soci i participa a les activitats associatives i matins culturals.

Com pots col·laborar amb Asproseat?

Com a voluntari/voluntària

Per altra banda, pots compartir el teu temps amb persones amb discapacitat als nostres serveis assistencials com a voluntari/voluntària.

Des de la seva creació fa quatre decades, l’Associació Asproseat ha comptat amb la col·laboració de persones que, de forma totalment altruista i voluntària, han dedicat temps i esforç al seu desenvolupament.

Actualment, seguim agraint la teva voluntat i esforç en els àmbits de l’educació especial, l’habitatge, l’atenció diürna, la inserció laboral, el lleure i l’atenció a les famílies.

Treballant amb nosaltres

I, per últim, treballant amb nosaltres. Si ets una persona entusiasta, compromesa amb la feina i vols formar part d’un gran equip, uneix-te a Asproseat grup.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

APP eMotivaMente

Des del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just estem immersos en una col·laboració molt enriquidora amb la Universitat de Blanquerna. La nostra tasca conjunta se centra

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies