Taller de millora del sistema de comunicació dels residents a Can Serra

Tallers de millora del sistema de comunicació a la Residència Can Serra

A Asproseat treballem per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem. És per això que els professionals de la Residència Can Serra, juntament amb altres entitats, participen periòdicament als tallers del Centre per a l’Autonomia Personal del Departament de Drets Socials – Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació. En aquestes trobades, hem pogut millorar el sistema de comunicació dels residents del centre.

Millora de la comunicació dels residents

En els tallers s’exposen casos de persones amb dificultats per la comunicació verbal i es cerquen alternatives de comunicació d’acord amb les capacitats de cada individu. En aquest cas, hem elaborat una llibreta de comunicació que està formada per diferents plafons amb pictogrames i la persona és capaç de manifestar el que vol a través de la mirada.

Continuem treballant en aquesta línia per introduir les noves tecnologies en la comunicació alternativa, provant el software de comunicació alternativa TOBII en les persones del centre que ho necessiten.

Quin servei ofereix la Residència Can Serra?

A la Residència Can Serra oferim un servei d’acolliment residencial de caràcter permanent o temporal per a persones amb discapacitat intel·lectual severa o profunda. El servei substitueix la llar i ofereix assistència integral a persones amb discapacitat intel·lectual amb o sense problemes de salut mental afegits, que necessiten suport generalitzat en les activitats bàsiques de la vida diària.

L’estimulació sensorial, la musicoteràpia, les sortides culturals o la teràpia assistida amb animals són algunes de les activitats que duem a terme.

Si vols saber-ne més sobre les activitats que s’organitzen a la Residència Can Serra, fes clic al següent botó.

+ INFO

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies