El passat 29 de maig, participants de l’activitat d’hort urbà, en el marc del projecte Fem Salut impulsat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat en col·laboració amb l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona, van fer una visita a l’IRTA de Cabrils.

Durant el recorregut per les instal·lacions de l’Institut, les persones usuàries dels centres ocupacionals de Sants-Montjuïc d’Asproseat, han pogut conèixer els cultius d’horts i hivernacles. La sortida s’ha realitzat conjuntament amb usuaris i usuàries de la Fundació Joia i d’altres centres que també participen en la gestió de l’hort urbà al terrat de la Seu del Districte Sants-Montjuïc. Després de conèixer l’activitat de l’IRTA, el grup va assistir a una xerrada sobre com fer front a les plagues i va ser obsequiat amb productes cultivats a les seves instal·lacions.

Directament relacionada amb l’eix temàtic d’enguany dels centres ocupacionals 1981 i La Marina, Fem Salut, l’activitat apunta a objectius relacionats amb l’educació alimentària i altres coneixements sobre salut que puguin ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat que atenem.

Així mateix, l’activitat, a més de tenir una dimensió pedagògica, potencia la participació social de les persones ateses i és per això que la visita reforça les relacions amb companys d’Asproseat i de la resta de centres amb qui es comparteix l’hort urbà, finalitzant la jornada amb un dinar amb tots els assistents.

 

Visita IRTA Cabrils

visita IRTA de Cabrils

visita IRTA de Cabrils

Visita IRTA Cabrils

Leave a Reply