La Escuela Centro Piloto imparte una actividad formativa en el marco de los “Seminarios de coordinación intercentros”

escola centre pilot

L’Escola Centre Pilot d’Asproseat ha estat convidada a impartir una activitat formativa durant aquest curs 2022-2023, en el marc dels “Seminaris de coordinació intercentres” que organitza el Servei Educatiu del Baix Llobregat VIII del Departament d’Educació. Les psicòlogues de l’escola han estat les encarregades de desenvolupar la formació que s’ha anomenat “Estratègies per a comprendre i atendre l’alumnat amb dificultats en l’autoregulació de la conducta”.

Estratègies per a comprendre i atendre l’alumnat amb dificultats en l’autoregulació de la conducta

Aquesta formació consta de 5 sessions que es duen a terme entre els mesos de novembre de 2022 i febrer de 2023 i està orientada a membres dels equips directius de centres educatius de secundària, docents de secundària, orientadors/es i professionals de SIEI de centres d’Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern. L’objectiu de la formació és proporcionar estratègies i recursos per a millorar l’autoregulació emocional de l’alumnat a les aules de secundària, compartint experiències i metodologies de treball que s’utilitzen habitualment a l’Escola Centre Pilot.

La formació està estructurada en dues parts diferenciades. Una primera part teòrica on s’analitzen les conductes disruptives i es presenten estratègies per a comprendre i atendre alumnat amb greus dificultats d’autoregulació de conducta i la seva inclusió a l’aula; i una segona part pràctica on es presenten casos estudiats prèviament amb els equips docents, EAP (Equips d’assessorament i orientació psicopedagògica) i CRETDIC (Centre de Recursos Educatius per a Alumnes amb Trastorns del Desenvolupament i la Conducta).

Si vols saber més sobre tot el que oferim a l’Escola Centre Pilot d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies