Recollida del grau de satisfacció de les persones usuàries del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just

centre ocupacional asproseat

Durant aquest mes d’octubre hem portat a terme la recollida del grau de satisfacció de les persones usuàries del Centre Ocupacional i del Centre d’Atenció Especialitzada Asproseat Sant Just. L’escala, amb 4 nivells de satisfacció, està adaptada amb un sistema pictogràfic de comunicació, que facilita la comprensió i expressió de les persones amb més dificultats en l’àmbit cognitiu i/o comunicatiu. 

En el cas del Centre d’Atenció Especialitzada, la recollida es realitza mitjançant l’enregistrament de conductes observables, prèviament descrites i consensuades amb els referents amb llarga trajectòria i coneixement de les persones usuàries. 

centre ocupacional asproseat
centre ocupacional asproseat

Aquests mètodes apropen i fan accessibles eines de qualitat bàsiques en qualsevol entitat que desitgi millorar el seu servei, tals com la recollida del grau de satisfacció.

Si vols saber més sobre tot el que duem a terme a un centre ocupacional d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies