Carnestoltes a les llars residència!

Carnestoltes llars residencia

Ja és Carnestoltes a les llars residència!

Aquest any per celebrar el carnaval hem aprofitat els materials restants daltres tallers per crear-nos manualment les nostres disfresses.

A les nostres llars residència potenciem la participació de les persones usuàries en tot allò que fa referència als diferents aspectes de la vida diària per tal de permetre a les persones amb discapacitat intel·lectual portar una vida la més plena possible.

Aquest servei dacolliment residencial està dirigit a persones adultes amb un grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33% i que tenen una funció substitutòria de la llar familiar. Per tant, és un nucli de convivència on persones adultes desenvolupen tota mena dactivitats pròpies de la vida diària, amb servei de menjador, atenció sanitària i psicològica, assistència social i on es potencia la realització dactivitats doci.

De què ens disfressem?

En aquest últim taller, des de les llars residència hem volgut viatjar al món dAlícia en el País de les Meravelles per a inspirar-nos en les nostres vestimentes de carnaval.

Posant molta imaginació i il·lusió i jugant amb la lògica del sense sentithem arribat a crear les nostres pròpies disfresses ecològiques.

Ja has endevinat de què ens disfressarem? Ens veiem a la Rua!

Si vols saber més sobre les activitats que realitzem a les llars residència, visita el nostre apartat web.

+ INFO

 Carnestoltes llars residencia

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies