Les llars residència realitzen tallers de cuina

Tallers de cuina

Aquests dies d’estiu els aprofitem per realitzar diferents tallers d’oci. Recentment, hem dut a terme un taller de cuina amb l’objectiu principal de donar suport a l’autonomia de les persones usuàries que vivim a les llars residencia amb la finalitat de què puguem mantenir i adquirir habilitats relacionades amb la manipulació i preparació dels plats, així com l’elaboració d’àpats senzills amb els que augmentar la nostra autonomia i reduir les necessitats de suport relacionades amb l’alimentació i les tasques de cuina.

El grup de persones usuàries residents de la Llar Plaça Europa vàrem participar activament en un taller de cuina en el que vàrem realitzar una recepta internacional d’arepas amb la satisfacció de gaudir posteriorment les nostres pròpies elaboracions i compartir-les amb la resta dels nostres companys.

Tallers de cuina
Tallers de cuina
Tallers de cuina

Serveis bàsics de les llars residència

Les llars residència són serveis d’acolliment residencial per a persones adultes amb un grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33%,  de caràcter permanent, i que tenen una funció substitutòria de la llar familiar. Per tant, és un nucli de convivència per a persones adultes, les quals tenen suficient autonomia per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària i participar de les normes bàsiques de convivència.

Prioritzem aspectes de qualitat de vida entesa com una sèrie de condicions objectives (espai físic on viure, alimentació, higiene…) i subjectives (sentir-se bé, autoestima, sentir-se segur, relacions socials amb l’entorn…) que permetin a les persones amb discapacitat intel·lectual portar una vida la més plena possible, treballant alhora objectius educatius de cara a promoure la seva autonomia personal i social i la seva qualitat de vida.

Per aquest motiu donem especial importància a les activitats de lleure com aquesta, amb l’objectiu de potenciar i afavorir la realització d’activitats d’oci, esportives, etc. a dins i fora del servei residencial.

Valorem la necessitat d’oferir diferents i noves experiències en la vida de les persones que repercuteixin en una major qualitat de vida. Les noves vivències creant un bagatge que pot ajudar a generar nous interessos. Les experiències conformen la nostra manera de ser i pensar definint la nostra personalitat.

Per a més informació sobre les activitats que realitzem, feu clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies