Missió, visió i valors

Per una societat sense barreres per a les persones

Actualment, Asproseat està format per sis entitats: Fundació Asproseat Atenció Diürna, Fundació Asproseat Empresa i Treball, Fundació Asproseat Serveis Residencials, Associació Asproseat, Fundació Asproseat Proa Esplugues i Fundació Ginesta. A totes elles les uneix un valor comú. Vegeu a continuació la missió, visió i valors d’Asproseat.

La nostra raó de ser

Missió

Asproseat grup és un conjunt d’entitats socials d’àmbit català que té com a finalitat principal:

  • Promoure i gestionar serveis integrals i suports per a la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i altres col·lectius amb risc d’exclusió social, en el marc d’un compromís per a la igualtat d’oportunitats i la defensa dels seus drets.

Visió

Ser un referent en la generació d’oportunitats i serveis per les persones en cadascuna de les seves etapes de la vida mitjançant l’excel·lència, la sostenibilitat, l’agilitat i la innovació.

Missión valores Asproseat

Valors: les persones

Valors: l'organització

Can Serra

Necessites més informació sobre els nostres centres?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a asproseat@asproseat.com.
Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'avisos legals.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris