Ja fem obres d’art per encàrrec des d’Asproseat!

asproseat art fundació setba

Durant aquesta setmana, en Víctor Lahoz, usuari del Centre Ocupacional La Marina, ha començat a elaborar dos quadres encarregats per un particular a través de la Fundació SETBA.

El client va veure una obra d’en Víctor, premiada en una edició del certamen de pintura de la Fundació SETBA i es va posar en contacte per encarregar un parell d’obres de l’artista.

En Víctor està treballant amb l’acompanyament de l’Anna Oliva, educadora del centre, per entregar les obres a finals d’aquest mes de gener.

asproseat art
asproseat art

Diverses persones usuàries del Centre Ocupacional 1981 i el Centre Ocupacional La Marina han participat en edicions del  certamen de pintura de la Fundació SETBA, presentant obres artístiques de diferents temàtiques que, en més d’una ocasió, han estat premiades.

Gràcies a aquest certamen s’han donat a conèixer alguns dels artistes dels serveis d’Asproseat, a qui ja se’ls hi han encarregat algunes obres tant per clients interns com externs.

Aquests encàrrecs es valoren com un pas més en el reconeixement i la potenciació del seu talent. 

La presència de l’art, tret identitari d’Asproseat

Un tret identitari dels centres ocupacionals d’Asproseat és el treball de les arts, tant pel seu valor pel que fa a l’expressió i el benestar individual, com pel d’inclusió social també a través de la cultura.

Dins del pla setmanal d’activitats, hi ha l’Espai de les Arts, en el qual es convida a les persones a participar i gaudir de diverses pràctiques artístiques (arts plàstiques, narrtives, musicals, etc.).

Si vols saber més sobre tot el que es du a terme als centres ocupacionals d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies