La Residència Can Serra aposta per la digitalització en el procés d’administració de fàrmacs

A la Residència Can Serra apostem per la digitalització, la excel·lència en el nostre procés d’administració de fàrmacs.

A Asproseat apostem per la digitalització i l’excel·lència en el nostre procés d’administració de fàrmacs.

Des de la Residència Can Serra hem iniciat un nou sistema d’emblistat de la medicació amb la finalitat de ser més sostenibles, minimitzar l’error en la preparació de la medicació i actualitzar el procés de preparació de la medicació digitalitzant-lo i robotitzant-lo.

Hem integrat l’aplicació de gestió de les persones usuàries d’Asproseat, Resiplus, amb el sistema AMCO-VISION de preparació de la medicació. D’aquesta manera, la nostra farmàcia (farmàcia Centelles Muñoz) rep setmanalment la informació sobre els tractaments dels residents i prepara automàticament la medicació de manera robotitzada; dosificant el fàrmac, minimitzant el risc d’errors en la preparació y organitzant les tomes d’acord amb el tractament de cada pacient. Un cop preparada utilitzem un sistema també robotitzat per  revisar la medicació preparada i garantir que no hi ha errors. 

El nou sistema d’SPD (sistema personalitzat de dosificació de medicaments), mitjançant un sistema de bossa enrotllades, és sostenible, ja que els blísters són reutilitzables, ens permet reduir l’espai d’emmagatzematge, i conté informació global del tractament del pacient; com el nom, la data, la toma, el tractament i un codi QR que ens permet verificar la medicació que conté cada bossa.

Si vols saber-ne més sobre els serveis que oferim a la Residència Can Serra, fes clic al següent botó.

+ INFO

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies