Estudiants de La Salle Comtal realitzen el Projecte Aprenentatge Servei al Centre Ocupacional La Marina

Projecte Aprenentatge Servei La salle

L’Aprenentatge Servei és una proposta educativa del Departament d’Ensenyament per l’alumnat de secundària obligatòria. Aquesta combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte en el qual l’alumnat es forma tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

El 24 de febrer 8 alumnes acompanyats del professorat de la Salle Comtal, que realitza l’assignatura Aprenentatge Servei, posen en pràctica els seus coneixements i capacitats al servei de l’entorn real, en aquesta ocasió, en col·laboració amb un grup que té assignat persones adultes amb TEA (Trastron de l’Espectre Autista) del Centre Ocupacional La Marina.

Projecte Aprenentatge Servei La salle
Projecte Aprenentatge Servei La salle

La participació en aquesta activitat per part de 8 persones usuàries del CO La Marina està directament adreçada a la promoció de la inclusió social impactant en totes les dimensions de la qualitat de vida de la persona. Un valor afegit és la possibilitat de conèixer i conviure durant les 5 sessions que durarà amb persones procedents d’altres serveis i recursos de la comunitat. Dues de les sessions es realitzaran al CO La Marina i les altres tres anirem les persones del centre ocupacional al IES Salle Comtal.

Per més informació sobre les activitats que realitzem, fes clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

APP eMotivaMente

Des del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just estem immersos en una col·laboració molt enriquidora amb la Universitat de Blanquerna. La nostra tasca conjunta se centra

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies