Asproseat participa en els Tallers formatius dels Mossos d’Esquadra

Tallers formatius dels Mossos d’Esquadra

El CO 1981 i CO La Marina han acollit els Tallers formatius dels Mossos d’Esquadra sobre Sexting, Prevenció d’Abús Físic i Abús Psicològic durant els primers dies de juliol. Aquests tallers, titulats “Taller sexting. No ho publiquis, és meu”, “Taller abús físic. Em fas mal. Atura’t” i “Taller abús psicològic. Respecta’m”, han estat organitzats i impartits per professionals de l’Oficina de Relació amb la Comunitat, de l’ABP Sants-Montjuïc, Regió Policial Metropolitana Barcelona, de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

Més de trenta persones usuàries del CO 1981 i CO La Marina han participat voluntàriament en aquests tallers, triant els que més s’adequaven a les seves necessitats i interessos personals. Prèviament a cada sessió, els educadors del centre han treballat estretament amb els participants per recopilar les seves preguntes i temes d’interès relacionats amb cada taller. Durant les sessions, s’ha realitzat una presentació del tema i s’han donat respostes a les preguntes plantejades prèviament, així com les que han sorgit durant el taller. S’han explorat exemples de situacions reals i hipotètiques, identificant les accions i estratègies més eficaces per enfrontar-les amb èxit.

Aquests tallers representen una acció fonamental per fomentar la participació social i comunitària, ja que proporcionen eines per defensar els nostres drets, especialment en situacions de vulnerabilitat. L’objectiu és dotar les persones amb les habilitats necessàries per afrontar aquests problemes i situacions, i els tallers són una iniciativa essencial en aquest sentit.

Per a més informació sobre les activitats que duem a terme, feu clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies