Serveis a persones

Des de la infància fins a la vellesa

Asproseat grup ofereix serveis integrals per a persones amb discapacitat des de la infància fins a la vellesa.

Comptem amb una àmplia xarxa de serveis assistencials de règim diürn, places residencials i ocupació amb suport en centres especials de treball que donen resposta a les necessitats de 800 persones amb discapacitat, d’acord amb el seu grau d’autonomia. Així mateix oferim serveis d’atenció domiciliària a 200 persones del col·lectiu de la tercera edat.

Jardineria

Escola d'educació especial

El Centre Pilot Asproseat Sant Just atén les necessitats educatives específiques d’alumnes amb diverses patologies. Les característiques dels/les alumnes responen a diferents necessitats que inclouen:

  • Trastorns de l’espectre autista
  • Trastorns de conducta
  • Patologies sindròmiques i/o congènites
  • Discapacitat intel·lectual
  • Diverses pluridiscapacitats

Atenció Diürna

Els serveis d’atenció diürna estan adreçats a persones amb discapacitat en edat compresa entre els 18 i els 65 anys, que han acabat el període de formació escolar:

  • Serveis d’Atenció Especialitzada (CAE)
  • Serveis de Teràpia Ocupacional (STO)
  • Serveis d’Orientació i Inserció (SOI)

Centre d'atenció especialitzada

El Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) és un servei diürn adreçat a persones amb greus discapacitats psíquiques que, pel seu alt grau d’afectació, necessiten atenció i suport per a les activitats de la vida diària i no poden fer ús de cap altre servei de la xarxa.

Centre especial de treball

El Centre especial de treball (CET) és un recurs que té per objectiu assegurar el treball remunerat de persones amb discapacitat i afavorir la seva integració social.

Llar residència

Les llars residència són serveis d’acolliment residencial per a persones adultes amb un grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33%,  de caràcter permanent, i que tenen una funció substitutòria de la llar familiar.

Suport a l'autonomia a la pròpia llar

És un servei que ofereix orientació i suport a les persones amb problemàtica social i amb necessitats de suport que viuen soles, en parella o bé conviuen amb altres persones (amb un nombre de quatre màxim), i que, en alguns aspectes, plantegen necessitats o tenen carències que no poden satisfer per elles mateixes.

La tinència de la llar pot correspondre a la pròpia persona usuària, a una de les persones usuàries o a l’entitat prestadora del servei.

Servei de respir

El servei de respir són programes que ofereixen les diferents administracions i també les entitats del sector per tal de dedicar un temps de descans a les persones cuidadores, tenint en compte el que suposa tenir cura d’una persona amb un grau elevat de discapacitat, o bé per donar resposta a situacions urgents imprevistes.

El respir es presta en el servei residencial, essent una estada limitada en el temps (dies específics, caps de setmana, etc.).

El Servei de Respir del Grup Asproseat està adscrit a la Fundació Asproseat Serveis Residencials.

Activitats associatives

A l’Associació Asproseat creiem que una de les millors maneres de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat és, justament, creant vincles socials amb altres persones amb qui comparteixen problemes, reivindicacions i interessos. 

Per això organitzem sortides, xerrades i altres activitats per estrènyer el vincle entre famílies i usuaris i així crear espais comuns d’oci i de reflexió.

Necessites més informació sobre els nostres serveis a persones?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a asproseat@asproseat.com.
Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'avisos legals.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies