Fundació La Caixa ens ajuda a millorar l’hort d’Asproseat Esplugues

asproseat esplugues fundació la caixa hort

La Fundació La Caixa ha atorgat una donació a Asproseat Esplugues per tal d’ajudar en el finançament de l’ampliació del nostre hort i la creació d’un espai biosaludable per a que les persones usuàries del Centre Ocupacional puguin gaudir-ne.

Aquest projecte que es vol desenvolupar al Centre Ocupacional Asproseat Proa Esplugues, està dissenyat per a persones amb discapacitat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones usuàries mitjançant el desplegament d’activitats d’ajustament personal, social i d’ocupació terapèutica.

Ampliació de l’hort

El nostre hort facilita el coneixement dels elements del medi ambient i promou un desenvolupament sostenible dels recursos naturals.

Actualment, el centre disposa d’un espai on s’executen les tasques relacionades amb l’hort i la jardineria. Però, a causa de l’alta demanda de l’activitat, es va decidir ampliar l’espai dedicat i adequar-lo a la quantitat de persones usuàries que es beneficien de l’aprenentatge sobre diferents aspectes com, per exemple, els diferents tipus de sòl, el cicle de l’aigua, les plantes o els hàbits saludables que comporta l’hort.

Creació d’un parc biosaludable

Paral·lelament, es planteja crear un parc biosaludable per oferir a les persones usuàries un espai que combini l’esport i la diversió a l’aire lliure i que qualsevol pugui aprofitar en tot moment del dia. A més, cadascuna de les màquines està disposada en forma de circuit i els seus aparells de diferents categories s’encarreguen de treballar zones concretes amb la finalitat de millorar la coordinació, l’elasticitat i la mobilitat del cos.

L’aportació de la Fundació La Caixa ens permetrà donar-li un impuls al projecte i aconseguir que es faci realitat, sempre amb l’objectiu de millorar la nostra oferta d’activitats i la qualitat de vida de les persones usuàries del centre.

Si vols saber més sobre les activitats que realitzem als nostres centres ocupacionals, visita el nostre apartat web.

+ INFO

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies