Alumnat del Centre Pilot d’Asproseat, guanya l’Innolab Challenge Generator

Centre Pilot d'Asproseat guanya l'Innolab

INNOLAB CHALLENGE GENERATOR, impulsat per la Comunitat d’Innovació Innolab ha reunit alumnes de cicles formatius i instituts del Baix Llobregat durant el tercer trimestre d’aquest 2016 per promoure el talent i la creativitat entre els joves.

Empreses i Ajuntaments del Baix Llobregat han plantejat diferents reptes que els joves amb edats compreses entre els 14 i 17 anys han hagut de resoldre. Entre els titulars dels reptes trobem, entre altres, com aprofitar els clients que s’apropen a la zona de l’outlet perquè vinguin a la zona comercial de Viladecans, com millorar la mobilitat sense posar zona blava a la zona de platja, com millorar la comunicació interna de l’hotel, proposats pels Ajuntaments de Viladecans i Gavà, i l’Hotel NH Hesperia respectivament.

L’equip mixt constituït per l’alumnat del Centre Pilot i de l’escola Antoni Algueró de Sant Just, després de participar en els tallers de creativitat i prototipatge i assessorats pels consultors d’Innolab i els tutors, ha treballat per trobar resposta al repte plantejat per l’Ajuntament de Sant Just Desvern: reduir el volum de residus de plàstic que es genera a les festes majors. La seva proposta, substituir plats de plàstic per plats comestibles fets amb diferents farines, ha esdevingut guanyadora del concurs i l’equip gaudirà ben aviat del premi, un viatge a Berlin per visitar empreses innovadores i acceleradores empresarials.

El projecte va arrencar amb una primera sessió de professors de 5 municipis de la comarca, tècnics dels ajuntaments i empreses, que es reuniren per definir els reptes. Els alumnes distribuïts en 35 equips van plantejar respostes als reptes fent ús de la plataforma online d’Innolab. L’alumnat dels projectes preseleccionats va tenir l’oportunitat de participar en l’acceleradora de projectes, 3 dies de treball per acabar d’enllestir els projectes i les presentacions. El procés ha permès als alumnes adquirir coneixements del món empresarial i eines per desenvolupar projectes en grup i fent ús de la creativitat.

Centre Pilot d'Asproseat guanya l'Innolab

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies