Els usuaris i usuàries de les llars residència tornen de les vacances

vacances-platja

Arribats al setembre, les persones usuàries de les Llars Residències s’han reincorporat als serveis de Centre Ocupacional i Centres Especials de Treball després de gaudir d’unes merescudes vacances. 

Al llarg del mes d’agost, han pogut dur a terme diferents activitats com les colònies d’estiu i d’altres activitats planificades entre tots, com per exemple, anar a la platja, a la piscina, al parc d’atraccions o participar en diferents festes. 

Com podeu veure en les imatges, han gaudit molt d’aquest període de descans!

vacances-pingpong

  

Què són les llars residència?

Les llars residència són serveis d’acolliment residencial per a les persones adultes amb grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33%, de caràcter permanent, i que tenen una funció substitutòria de la llar familiar.

A les llars creem un nucli de convivència on aquestes persones, les quals tenen una suficient autonomia, poden desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària i participar de les normes bàsiques de convivència.

A Asproseat disposem de 6 llars residència repartides per Barcelona ciutat, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Just Desvern on hi conviuen 12 persones en cada una.

Què ofereixen les llars residència?

Aquest servei residencial es complementa amb l’assistència de la persona usuària a serveis d’atenció diürna com Serveis de Teràpia Ocupacional o Serveis Ocupacionals d’Inserció.

En aquests serveis potenciem la participació de les persones usuàries en allò que incideix en els aspectes del dia a dia, tant en l’àmbit de desenvolupament personal com la seva participació en els aspectes relacionats amb el funcionament quotidià del servei residencial.

També, prioritzem aspectes de qualitat de vida entesa com una sèrie de condicions objectives com l’espai físic on viure, l’alimentació, la higiene… i subjectives com sentir-se bé, l’autoestima, sentir-se segur, les relacions socials amb l’entorn… Condicions que permetin a les persones amb discapacitat intel·lectual portar una vida la més plena possible, treballant alhora objectius educatius de cara a promoure la seva autonomia personal i social i la seva qualitat de vida.

Si vols conèixer més sobre els nostres centres, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies