En què consisteix l’escola d’educació especial d’Asproseat?

escola educacio especial

L’Escola d’Educació Especial d’Asproseat, més conegut a com Centre Pilot, atén les necessitats educatives específiques d’alumnes amb diverses patologies. De fet, aquestes acostumen a ser trastorns de l’espectre autista, trastorns de conducta, patologies sindròmiques i/o congènites, discapacitat intel·lectual i diverses discapacitats.

Treball individualitzat a l’Escola d’Educació Especial

Al Centre Pilot es dona atenció des dels 3 als 21 anys en tres etapes: Educació Infantil i Primària, Educació Secundària i Trànsit a la vida adulta. Durant aquests períodes treballem individualitzadament, centrant-nos en les necessitats, interessos i nivells de cadascun dels nostres alumnes. 

Les aules del centre, ubicat a Sant Just Desvern, estan formades per un nombre reduït d’alumnes facilitant l’atenció individualitzada, propera i de qualitat. L’equip de professionals està totalment especialitzat en les diferents àrees: educadors especials, psicòlegs, fisioterapeutes, logopedes, monitors d’esbarjo, etc.

Centre Pilot - Escola

Projectes transversals

L’educació es basa en projectes transversals a totes les aules i de projectes específics a l’etapa d’educació secundària basats en centres d’interès concrets.

A més, l’escola compta amb tots els recursos pel que fa a l’espai: aules grans amb llum i ventilació, pati ampli amb diferents zones d’esbarjo, gimnàs, aula multisensorial, aula de fisioteràpia, aula de logopèdia i reeducacions, espai de psicologia, infermeria, biblioteca, menjador i cuina pròpia, piscina de hidroteràpia, etc.

Per últim, també es realitzen activitats complementàries fora de les nostres instal·lacions com ara natació a la piscina municipal La Bonaigua o hipoteràpia a l’hipíca Poni Club de Catalunya.

Si vols saber més sobre l’escola d’educació especial d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies