Professionals d’Asproseat reben formació en llengua de signes

Tècnics dels camps de la psicologia i el treball social junt amb monitors i monitores de l’equip USAP, personal d’administració i recursos humans dels centres d’Esplugues i l’Hospitalet de Llobregat, participen en el Curs de Llengua de Signes Catalana impartit per l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i Ocupació.

L’equip de professionals que atén de manera directa a treballadors i treballadores amb discapacitat auditiva ens els centres especials d’Asproseat i personal de les oficines centrals, comptarà ara amb més eines per a desenvolupar la seva feina i comunicar-se amb el col·lectiu gràcies a les 30 hores de formació que tenen lloc a les oficines centrals del grup Asproseat al mes de novembre.

Entre els continguts del curs, destaquen la introducció a les característiques i necessitats del col·lectiu, els recursos comunicatius en l’atenció a persones sordes, la comunicació no verbal, la terminologia i gramàtica bàsica de la llengua de signes catalana (LSC) i el vocabulari específic del centre de treball.

En els darrers anys, la diversificació de les activitats i l’especialització en noves tasques, han afavorit la creació de llocs de treball per perfils diferents del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment comptem amb un equip de treballadors amb discapacitat auditiva i en aquest sentit, el curs de LSC permetrà millorar la comunicació al centre de treball.

curs-llengua-signes-1

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies