Atenció diurna

Serveis d'atenció diürna

És un servei d’acolliment diürn per a persones que tenen un elevat grau de dependència personal i precisen una atenció assistencial permanent. 

Aquests centres tenen cura dels aspectes sanitaris i rehabilitadors de les persones que hi assisteixen i vetllen perquè assoleixin el màxim grau d’autonomia personal i d’inclusió social possible segons les seves capacitats.

  • Serveis de Teràpia Ocupacional (STO): És l’alternativa des de l’àmbit dels serveis socials a la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual que no poden incorporar-se al sistema de treball ordinari. Aquest servei té dues funcions principals que són l’Ocupació Terapèutica i l’Ajustament Personal i Social.
  • Serveis d’Orientació i Inserció (SOI): Està destinat a persones que malgrat que tenen aptituds laborals i productives necessiten formació en hàbits i tasques laborals per accedir al món del treball, en empreses o centres especials de treball.
Atenció Diürna

Què fem?

S’elabora un programa individual d’objectius per a cada persona atenent a les seves característiques i necessitats individuals de suport, les seves aportacions i les dels seus tutors.

Activitats Atenció Diürna

Activitats

Necessites més informació sobre l'atenció diurna?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a asproseat@asproseat.com.
Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'avisos legals.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris