La Fundació MRW col·labora amb l’escola d’educació especial d’Asproseat

Representants de la Fundació MRW van visitar l’escola Centre Pilot Sant Just, que aquest trimestre estrena les pantalles digitals adquirides gràcies al donatiu realitzat per la Fundació.

El passat 20 de novembre, la Sra. Josefina Domènech i la Sra. Marta Martínez Campreciós,  presidenta i responsable respectivament de la Fundació MRW, van conèixer les instal·lacions de l’escola d’educació especial Centre Pilot Sant Just, que actualment atén 55 alumnes amb diferents tipus de discapacitat.

La trobada va comptar amb l’assistència de Mauricio Ruiz, president d’Asproseat, Luis Pablo Torrealba, tresorer de l’Associació, Leticia Andrades, directora de l’àrea social del grup Asproseat, Esther Figueras, directora de l’escola, Lluïsa Bisbal, directora del centre Asproseat Sant Just Desvern i Jordi Mañosas, director de RSC.

Durant la visita, les representants de la Fundació MRW van veure en funcionament les pantalles digitals en tres aules, on els alumnes realitzaven diverses activitats de manera interactiva. A tall d’exemple, la lliçó sobre geografia europea que tenia lloc en una de les classes, es va desenvolupar amb tots els alumnes al voltant de la pantalla, participant en la tasca d’encertar les preguntes que ofereix el programa. Una altra de les classes utilitzava la pantalla perquè l’alumnat dibuixés. En una tercera aula, es treballaven les emocions mitjançant un vídeo i per últim, construïen entre tots el ritme d’una cançó animada.

Entre els eixos de treball que impulsa la Fundació MRW, s’engloben projectes que ajuden a millorar la qualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i activitats que, des de la proximitat, treballen per potenciar i afavorir el creixement personal d’infants amb discapacitat intel·lectual a través de l’oci i la cultura.

La Sra. Domènech va destacar la importància d’intervenir en l’entorn per promoure la seva inclusió i en aquest sentit destaquem un dels seus projectes que promou el benestar de les famílies amb infants amb discapacitat, l’edició del llibre “Què li passa al teu germà?”. La publicació, escrita per Àngels Ponce i il·lustrada per Miguel Gallardo, ajuda a nens i nenes a comprendre les emocions que poden sentir pel fet de conviure amb germans amb discapacitat.

Asproseat agraeix la col·laboració de Fundació MRW per a l’adquisició de les noves pissarres digitals que concedeixen un caràcter més participatiu i lúdic a moltes de les activitats escolars.

 

visita-mrw-5

visita-mrw-0

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

APP eMotivaMente

Des del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just estem immersos en una col·laboració molt enriquidora amb la Universitat de Blanquerna. La nostra tasca conjunta se centra

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies