Sant Jordi 2023: Homenatge a Bécquér a la Biblioteca Central de Cornellà.

Les persones del Centre Ocupacional Asproseat Cornellà hem vingut a la Biblioteca Central a posar el seu granet de sorra i sumar-se a totes les altres contribucions de la ciutat de Cornellà a Sant Jordi. No només a dir un “Ei, som aquí”, sinó també un definitiu “Ja hem arribat, i com a ciutadans de Cornellà ens agrada la cultura i la nostra ciutat, i hi volem aportar, i poder créixer junts”.

També amb tot això, poder gaudir d’una jornada de St. Jordi inclusiva, participativa, on la igualtat presideixi cascuna de les nostres paraules.

El Grup de Lectura i el Grup d’Artesania van exposar el que portaven treballant durant temps i esforç. D’una banda, unes lectures de pomes de G.A. Bécquer. D’altre una exposició d’artesanies de Sant Jordi. Dos grups de treball, dos projectes. Cadascú s’ha dedicat a allò que més li ha agradat. Inclús hi ha algú que ha treballat en els dos projectes.

Vam poder oferir els nostres dos projectes mencionats davant dels familiars, d’alumnes del EEE Virolai, i d’altres il·lustres com:
– Referent de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental Regió Social Metro Sud de la Generalitat: Esther Aroca.
– Responsable de Drets Socials de l’Ajuntament de Cornellà: Enric Térmens.
– Tinenta d’alcalde de Cornellà de Polítiques Socials, Igualtat i Salut: Sra. Joana Piñero.
– Representant d’Asproseat, la nova Directora General: Leticia Andrades.
– Presidenta de l’Associació d’Asproseat: Sra. Ana Mª Campos.
– 3 professionals del Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja 

Estem profundament agraïts a a Biblioteca Central de Cornellà, per haver pogut realitzar aquest acte a les seves instal·lacions, on les persones del Centre Ocupacional han aportat valor a la ciutat de Cornellà, en el context de la festivitat de Sant Jordi, en un espai com és la Biblioteca Central. Les Biblioteques són espais ciutadans culturals per excel·lència.

Si vols saber-ne més sobre totes les activitats que duem a terme als nostres centres, fes clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies