Turco Española confia en la Fundació Asproseat per la prestació de serveis de jardineria

turco-espanola

 

Turco Española S.A., empresa de fabricació de productes químics pel tractament de superfícies, confia en la Fundació Asproseat Proa Esplugues per portar a terme les tasques de jardineria de les seves instal·lacions.

Turco Española ha valorat en tot moment el benefici social de la contractació dels serveis als nostres centres especials de treball, que treballen per la creació de llocs de feina per a persones amb discapacitat.

Entre els serveis de jardineria que ofereix la Fundació, destaquen el disseny i construcció d’espais verds, la instal·lació de sistemes de rec, la conservació i plantació de gespes, la poda de l’arbrat i els tractaments fitosanitaris.

La Fundació disposa de la certificació de la normativa mediambiental UNE-EN-ISO 14001:2004 i treballa sota criteris de sostenibilitat. En aquest sentit, a l’hora de dissenyar nous espais verds, no només es tenen presents les necessitats de les empreses clients sinó també els criteris climatològics. Més concretament, la voluntat de la Fundació apunta a la creació d’espais verds vius, amb espècies de plantes adaptades a les condicions d’aigua i sòl.

A més de la tria d’espècies de plantes que millor s’adeqüin al terreny, s’aposta per la instal·lació de sistemes de rec automàtic que regulin el consum d’aigua. La inversió en aquests sistemes suposa un estalvi energètic i monetari a la llarga, i s’entén com una eina clau per tenir cura del medi ambient.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies