Asproseat rep la visita d’un grup de participants de Traçant Camins

Traçant Camins té l’objectiu d’apropar la realitat de les persones refugiades i sol·licitants d’asil  que es troben en situació de cerca de feina, al teixit empresarial i productiu de Catalunya a través de visites a empreses. El projecte, pioner a la nostra comunitat autònoma, està impulsat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) que treballa amb les persones refugiades que arriben a Barcelona i les acompanya en la seva experiència vital per a facilitar la seva integració social i laboral.

El col·lectiu d’atenció del CCAR té orígens i històries de vida diversos, però tots tenen en comú que van haver de marxar dels seus països de procedència per situacions que vulneraven els seus drets humans. Mitjançant d’una atenció individualitzada, el treball transversal per part equip multidisciplinari i un programa de formació en idiomes i eines digitals, L’entitat fomenta l’autonomia i l’empoderament de les persones ateses, perquè un cop passats els primers sis mesos d’estada que legalment es necessiten per tenir el permís de treball, puguin trobar feina.

Durant la trobada a Asproseat, Ramon Vives, el director general d’ Asproseat, ha acompanyat el grup de visitants de la sisena edició de Traçant Camins, perquè coneguessin les activitats que es duen a terme al centre especial de treball i tinguessin una aproximació del funcionament de les entitats del tercer sector. Entre les seccions visitades, van observar les sales d’envasat per retractilat i embossat, les línies d’alta freqüència, encelofanat, manipulats i el magatzem vertical.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies