Activitats d’estiu i assumpció de responsabilitats al Centre Ocupacional Cornellà

activitats-oci

Les activitats d’estiu i l’assumpció de responsabilitats copen les jornades aquest juliol al Centre Ocupacional de Cornellà.

Totes les persones usuàries del Centre Ocupacional Cornellà participen en les activitats d’estiu que han escollit i ho fan sense deixar de banda les responsabilitats individuals i comunitàries que tenen assumides per tal de poder mantenir el nostre centre en bones condicions.

Activitats d’estiu

Canviar d’activitats a l’estiu és quelcom gratificant després d’un hivern de treball intens. Poder escollir si fer zumba al gimnàs municipal, anar a la piscina a refrescar-se o bé, si fer un deliciós taller de cuina és un dret que totes les persones tenen: què fer amb el nostre oci i gaudir d’activitats de qualitat.

No obstant això, no podem oblidar la importància de continuar realitzant allò que és cabdal: mantenir el nostre centre al dia és cosa de tots i totes! A més, tenim temps per fer-ho tot si ens organitzem.

Les activitats d’oci que duem a terme fora del nostre centre aquest estiu durant el mes de juliol són: zumba, piscina, hort i cultura i la compra setmanal. 

Mentre dins el centre realitzem altres activitats com taller de cuina, activitats esportives amb pilota, arts plàstiques i visuals i el manteniment de totes les plantes del centre en l’activitat de jardineria.

No ens oblidem de les nostres responsabilitats

Pel que fa a les responsabilitats que assumim i no deixem de banda, mantenim net el pati d’entrada al nostre centre, el de la terrassa, estem pintant de blanc el mur de la futura terrassa per a poder, després, fer un bon mural. També organitzem torns per netejar les taules després de dinar.

activitats-responsabilitats

No oblidem que les responsabilitats poden ser molt constructives i per això fem interiorisme, on dissenyem i creem utensilis i restaurem mobles i estructures del centre per donar-los una nova vida, fent el nostre entorn més confortable i modern.

Si vols conèixer més sobre les activitats que realitzem als nostres Centres Ocupacionals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies