Taller d’Art i Moviment a Asproseat

art i moviment asproseat

Al 2022 un grup del CO Can Carreras va participar en un taller d’Improvisació de “Jam” amb el Col·lectiu LiberArte al centre Cívic Can Verdaguer.

L’experiència va ser molt satisfactòria i ens vam plantejar estendre aquesta activitat a més persones usuàries del centre.
Al disposar d’una sala gran a Can Carreras on es podia desenvolupar aquesta activitat ens vam posar en contacte amb el Col·lectiu LiberArte que va valorar positivament la idea de realitzar un taller d’Art i Moviment.

Després d’informar de la proposta a les persones usuàries van sorgir dos grups que volien participar en aquesta experiència.

El primer i tercer dijous de cada mes es porten a terme aquestes sessions amb dos professionals procedents de diferents àmbits de l’art i la psicologia.

Es desenvolupen una sèrie d’activitats on es proposen utilitzar les arts visuals i les del moviment com mitjans d’expressió, comunicació i integració social mitjançant el treball en grup. A les sessions es genera un espai d’escolta on es potencien les capacitats cognitives i psicomotrius dels participants, així com incentivar l’apropament a l’art.

Taller art i moviment per a desenvolupar la imaginació a Asproseat

S’experimenta unint en el mateix espai elements musicals com la dansa, el moviment, les arts visuals i plàstiques, descobrint nous camins d’expressió i comunicació.

La música i la dansa són mitjans de comunicació molt efectius per expressar idees, sentiments i emocions, per aquest motiu s’utilitza a totes les sessions com a peça clau pel desenvolupament del benestar sòcio-emocional.

S’han utilitzat diferents disciplines artístiques com dansa, pintura, fang, arts plàstiques, collage… amb la finalitat que puguin crear i desenvolupar la seva imaginació; en definitiva millorar la seva creativitat gaudint de l’art.

Valorem la necessitat d’oferir diferents i noves experiències en la vida de les persones que repercuteixin en una major qualitat de vida. Les noves vivències creant un bagatge que pot ajudar a generar nous interessos. Les experiències conformen la nostra manera de ser i pensar definint la nostra personalitat.

Per a més informació sobre les activitats que realitzem, feu clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies