Incorporem una Sala de Metodologia TEACCH al Centre Ocupacional Asproseat Cornellà

Sala TEACCH

Asproseat Grup aposta per l’especialització als serveis, entre els que està el Centre Ocupacional Asproseat Cornellà. S’acaba d’inaugurar una Sala on s’implementa la Metodologia TEACCH.

El Centre Ocupacional Asproseat Cornellà disposa de molts i amplis espais, i un d’ells és aquesta nova Sala TEACCH.  Les accions que s’hi desenvolupin estan orientades a maximitzar les oportunitats d’interacció social de generació d’autonomia en persones amb grans necessitats de suport en la comunicació, com ara persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista). 

Sala TEACCH
Sala TEACCH

Objectius metodologia TEACCH

L’objectiu principal del programa es prevenir la institucionalització innecessària, ajudant a preparar a las persones con TEA a viure i treballar mes efectivament, tant a la seva llar, en l’àmbit ocupacional, i en la comunitat.

La metodologia té dos pilars fonamentals:

  • Aprenentatge estructurat: l’organització i estructuració han demostrat ajustar-se a la cultura de l’autisme de forma més efectiva que qualsevol altra tècnica: Organitzar l’entorn físic, desenvolupar horaris i sistemes de treball, fer clares i explícites les demandes i fer materials visuals són mètodes efectius per desenvolupar habilitats. Permeten a la persona dur a terme aquestes habilitats de forma independent.
  • Desenvolupar i cultivar las fortaleses i interessos, en lloc d’emfatitzar les dificultats. Fer servir els seus interesses incrementa la motivació y comprensió del que estan fent, i això fa que treballin positiva i productivament, enlloc de forçar-los cap a una direcció que no els interessa.
 

Per a més informació sobre l’actualitat d’Asproseat, feu clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies