Més que futbol: Torneig de Futbol Sala per la Festa Major de Nou Barris

torneig de futbol festa major nou barris

Un any més hem organitzat un Torneig de Futbol Sala dintre dels actes de la Festa Major de Nou Barris, que s’ha celebrat al Centre Esportiu Municipal Cotxeres Borbó. Com anys anteriors, hem convidat a participar als Centres Ocupacionals: Cordada, Grupdem, Marina 1981 i TEB.

Per fi ha arribat el dia tan desitjat! Després de setmanes d’entrenaments de l’equip de futbol i assajos del grup d’animadors i animadores, podem mostrar les nostres habilitats el dia del torneig.

Després d’una estona d’escalfament, salutacions i retrobaments amb companys i companyes que feia molt de temps que no ens vèiem, va començar el torneig.

A l’acabament de cada partit era el torn del grup d’animadors i animadoreses de cada centre i, com sempre, amb attrezzo i coreografies espectaculars que han aixecat als espectadors dels seients unint-se i ballant al ritme de la música.

torneig de futbol festa major nou barris

Les persones encarregades de l’entrega de medalles i trofeus als participants, tant jugadors i jugadores com animadors i animadores, han estat la nostra directora Xell Moreno, així com la directora general d’Asproseat, Leticia Andrades, i la directora d’àrea de Persones, Susana Regot, de la mateixa entitat.

L’esport aporta molts beneficis: millora la condició física (resistència, velocitat, força...), la coordinació (orientació, equilibri, ritme…) i el benestar emocional.

La pràctica esportiva és una eina molt efectiva per a la inclusió social, on es fomenten aspectes fonamentals pel desenvolupament social de les persones com les habilitats socials, l’acceptació de normes, la tolerància, l’empatia i el treball en equip.

Aquesta trobada dona peu a que aflorin moltes emocions des de l‘entusiasme de trobar-se a antics companys i companyes fins a ser protagonista d’un esdeveniment esportiu.

Volem agrair al Districte de Nou Barris per la donació de medalles i trofeus, així com al Poliesportiu Cotxeres Borbó per la cessió de les seves instal·lacions.

torneig de futbol festa major nou barris
torneig de futbol festa major nou barris

El nostre Torneig s’ha tornat un clàssic dintre de la Festa Major del Districte. Ens dona l’oportunitat de col·laborar i fer-nos més visibles encara al barri i essent protagonistes i centre d’atenció durant unes hores.

Som part activa de la vida cultural i esportiva del nostre districte.

Per a més informació sobre les activitats que realitzem, podeu fer clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies