El Centre Ocupacional Esplugues visita la fàbrica de iogurts La Fageda

visita la fageda

El passat dimecres les persones usuàries del Centre Ocupacional d’Asproseat Esplugues van anar d’excursió a fer una visita a la fàbrica de iogurts La Fageda.

La Fageda és un projecte social amb la missió de millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones en risc d’exclusió social de la Garrotxa mitjançant un treball real i digne. Hi conviuen activitats empresarials o mercantils amb activitats assistencials, gestionades individualment per diferents entitats però formant totes elles en conjunt una unitat, un mateix projecte social.

Les seves activitats es fonamenten en la idea que el treball pot actuar com un element clau en el procés rehabilitador de qualsevol persona, ja que augmenta la seva autoestima i canvia el seu paper dins la família i la societat, passant de ser un element passiu a una persona que contribueix activament al seu entorn.

Ens van explicar la història i l’actualitat del seu projecte, vam veure la granja, les vaques, els camps de pasturatge i vam conèixer com elaboren els iogurts, postres i melmelades, ens els van deixar tastar!

Amb més de 40.000 visitants cada any, el Servei d’Atenció al Visitant ofereix una experiència tan sorprenent com acollidora, i tan pedagògica com entretinguda. També vam passejar per el bosc que rodeja la granja i va ser un moment d’esbarjo molt gratificant.

D’aquest tipus d’activitats aconseguim molts beneficis:

  1. Impulsen la integració: les activitats participatives entre entitats socials en l’àmbit de l’esbarjo són primordials per conèixer altres realitats.
  2. Milloren les relacions: són moments de conviure en grup i establir contactes entre ells sense la rutina diària.
  3. Son educatives i culturals: aprenem compartint cultura.

 

Per a més informació sobre les activitats que realitzem, feu clic al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies