El Centre Ocupacional La Marina d’Asproseat col·labora en projectes innovadors amb els serveis del barri

Dins del pla d’intervenció per afavorir la inclusió i l’autonomia de persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i diversitat funcional amb grans necessitats de suport que s’ha implementat al Centre Ocupacional La Marina d’Asproseat, s’ha emprès una nova iniciativa amb el restaurant del barri “a l’alba”.

 

Afavorir la inclusió de persones amb dificultats en la comunicació

S’ha dissenyat i incorporat una carta pictogràfica de begudes per disposar-ne en aquest bar on setmanalment les persones usuàries del servei gaudeixen de l’activitat d’anar-hi a esmorzar. L’objectiu d’aquesta acció és la d’afavorir la inclusió de persones amb dificultats en la comunicació i que aquestes puguin accedir a fer diferents peticions i demandes dels productes que desitgen d’una forma totalment autònoma, contribuint així al seu desenvolupament integral.

Aquest recurs permet treballar la generalització de processos apresos per part de les persones ateses en el nostre servei a altres contexts de serveis ordinaris de la comunitat i, alhora, pot resultar útil per utilitzar amb altres clients del bar restaurant.

centre ocupacional la marina trastorn TEA
centre ocupacional la marina trastorn TEA

La plena inclusió passa a dotar de suports adaptats a les necessitats i característiques de les persones, però també per incorporar canvis en l’entorn social i comunitari.

Agraïm i felicitem les professionals del bar restaurant “a l’alba” per la col·laboració i implicació en aquest projecte.

Si voleu saber més sobre tot el que duem a terme als centres ocupacionals d’Asproseat, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

APP eMotivaMente

Des del Centre Ocupacional Asproseat Sant Just estem immersos en una col·laboració molt enriquidora amb la Universitat de Blanquerna. La nostra tasca conjunta se centra

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies