Cordibaix atorga el reconeixement al Respecte a la diversitat a la Fundació Asproseat Proa Esplugues

La Fundació Asproseat Proa Esplugues va rebre el passat 20 d’octubre el Reconeixement Implica’T pel seu compromís amb l’empoderament del col·lectiu de persones amb discapacitat i/o salut mental.

L’acte, emmarcat en les activitats de cloenda del 30è Aniversari de Cordibaix, va tenir lloc a Sant Boi de Llobregat i va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de la mateixa localitat, Lluïsa Moret, junt amb Josep Perpinyà i Palau, president del consell comarcal i Enric Net, President de CordiBaix.

Ramon Vives, director general d’Asproseat, va felicitar Cordibaix per la feina realitzada durant aquests 30 anys d’activitat. Per altra banda, va destacar la importància del treball en xarxa que permet a les empreses i institucions que treballen en l’àmbit de la discapacitat i/o salut mental, crear llocs de treball per a persones d’aquest col·lectiu i desenvolupar serveis que faciliten o complementen l’accés a l’entorn laboral, com són els serveis d’inserció i projectes que acompanyen en l’itinerari laboral, establint-se una relació d’emissors i receptors que canalitzen el treball.  

Cordibaix  és  la  Federació  d’Entitats de les Persones amb Discapacitat i/o Trastorn Mental del Baix Llobregat. Va néixer l’any 1987 amb la missió d’aconseguir la normalització i plena integració del col·lectiu de persones amb discapacitat i/o salut mental, garantint el ple exercici dels seus drets i la seva qualitat de vida a través del treball.

cordibaix-premi

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies