Inspiració Asproseat: Susana Regot

Més de 500 professionals treballen al grup Asproseat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i gent gran, distribuïdes en serveis ubicats al Barcelonès i el Baix Llobregat.

Dia a dia, cadascuna d’aquestes persones, escriu la seva història dins de l’entitat a través de la relació que s’estableix amb les persones usuàries i companys i companyes de feina. Des del plantejament de la nova Àrea de Recursos Humans del grup Asproseat, cada persona és única i diferent de les altres i el repte consisteix en ser capaços d’atendre les seves necessitats, emmarcades en el paper que assumeix a l’organització. Però atendre comença sovint per escoltar a l’altre, i al llarg del temps les converses construeixen un discurs comú que permet fer avançar a l’entitat.

susana-regot-

 

És per això que avui compartim un parell d’idees de la Susana Regot, que ocupa el càrrec de Directora Tècnica de la Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra.

  • La teva visió d’Asproseat és…

D’una entitat compromesa envers la integració sociolaboral, i el suport a persones amb diversitat funcional i les seves famílies. Que neix d’una manera molt especial i que té una llarga trajectòria enfocada a contribuir en millorar les vides de les persones amb discapacitat intel·lectual.

  • Quines expectatives tens en relació al teu lloc de treball a la residència i centre de dia Can Serra?

Tinc una gran motivació per afrontar aquest nou  repte professional, amb ganes de proposar i impulsar canvis sempre enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem al centre, conjuntament amb totes les persones que formen l’equip de can serra i que intervenen en el seu funcionament, ja sigui de manera directa com indirecta.

Espero que el centre esdevingui un lloc de referència per a tots i que  les persones implicades estiguin satisfetes del seu funcionament i dels professionals que hi treballem.

 

La Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra 

Servei és servei d’acolliment residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual amb problemes de salut mental afegits o sense i que requereixen suport generalitzat per a desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

Es tracta d’un servei de titularitat pública i gestionat per Asproseat que disposa de 58 places residencials i 26 places de centre de dia.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies