Inspiració Asproseat: Susana Regot

Més de 500 professionals treballen al grup Asproseat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i gent gran, distribuïdes en serveis ubicats al Barcelonès i el Baix Llobregat.

Dia a dia, cadascuna d’aquestes persones, escriu la seva història dins de l’entitat a través de la relació que s’estableix amb les persones usuàries i companys i companyes de feina. Des del plantejament de la nova Àrea de Recursos Humans del grup Asproseat, cada persona és única i diferent de les altres i el repte consisteix en ser capaços d’atendre les seves necessitats, emmarcades en el paper que assumeix a l’organització. Però atendre comença sovint per escoltar a l’altre, i al llarg del temps les converses construeixen un discurs comú que permet fer avançar a l’entitat.

susana-regot-

 

És per això que avui compartim un parell d’idees de la Susana Regot, que ocupa el càrrec de Directora Tècnica de la Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra.

  • La teva visió d’Asproseat és…

D’una entitat compromesa envers la integració sociolaboral, i el suport a persones amb diversitat funcional i les seves famílies. Que neix d’una manera molt especial i que té una llarga trajectòria enfocada a contribuir en millorar les vides de les persones amb discapacitat intel·lectual.

  • Quines expectatives tens en relació al teu lloc de treball a la residència i centre de dia Can Serra?

Tinc una gran motivació per afrontar aquest nou  repte professional, amb ganes de proposar i impulsar canvis sempre enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones que atenem al centre, conjuntament amb totes les persones que formen l’equip de can serra i que intervenen en el seu funcionament, ja sigui de manera directa com indirecta.

Espero que el centre esdevingui un lloc de referència per a tots i que  les persones implicades estiguin satisfetes del seu funcionament i dels professionals que hi treballem.

 

La Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra 

Servei és servei d’acolliment residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual amb problemes de salut mental afegits o sense i que requereixen suport generalitzat per a desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

Es tracta d’un servei de titularitat pública i gestionat per Asproseat que disposa de 58 places residencials i 26 places de centre de dia.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Un matí d’Orquestra

Les persones usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras hem participat en l’activitat “Un matí d’Orquestra” al nostre centre, un taller dissenyat per l’Auditori i adreçat

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies