Gureak, la nova aliança que ens projecta cap al futur

Després d’un any 2017 amb negociacions i bons acords de col·laboració, aportant cadascun el seu bagatge industrial i els seus recursos de coneixement, espais i persones, hem engegat el 2018 amb el primer gran projecte conjunt amb Gureak  en què posem tota la il·lusió i grans expectatives positives tant per al sosteniment i creixement de les nostres activitats logístiques i postals com per les conseqüències en l’ocupació de les persones que des de les nostres Fundacions accedeixen a la vida laboral.

Conscients que les noves tecnologies han fet decaure de forma significativa el negoci postal tradicional (cartes, revistes i publicitat) i observant que pel mateix motiu i de forma exponencial es produeix un creixement en l’enviament de paquets, hem sumat a l’experiència postal de la Fundació Ginesta, el recorregut en el camp de la paqueteria ja iniciat per Gureak en el País Basc i la capacitat organitzativa, espai i força ocupacional d’Asproseat per obrir la nova “Plataforma logística”.

Des de gener de 2018, els locals del passatge Montserrat Isern, han estat transformats en un gran magatzem amb capacitat per a mil cinc-centes ubicacions de palets. Oferim per tant emmagatzematge de productes per a grans clients, però sobretot gestionem la sortida d’aquests productes amb la consegüent manipulació, transport i distribució (Picking). Tot el procés degudament controlat i parametritzat des d’una aplicació SGA (Software per a Gestió de Magatzems) i un equip de persones específicament format en aquest àmbit.

Amb els dos primers mesos de funcionament hem cobert ja pràcticament la meitat d’ocupacions i s’espera la plena ocupació del projecte per abans de l’estiu.

 

magatzem-gureak-low

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Un matí d’Orquestra

Les persones usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras hem participat en l’activitat “Un matí d’Orquestra” al nostre centre, un taller dissenyat per l’Auditori i adreçat

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies