Noves tablets al Centre Pilot gràcies a L’associació Comerç Can Vidalet

Gràcies a la campanya de captació impulsada a finals de 2017 per l’Associació Comerç Can Vidalet, la nostra escola d’educació especial ubicada a Sant Just Desvern ha rebut un donatiu per l’import de 700 euros, destinat a l’adquisició de dues noves tablets, material esportiu i de fisioteràpia.

El donatiu es va lliurar el passat 5 de març a l’edifici Remolí d’Esplugues de Llobregat, en un acte que va comptar amb l’assistència de la presidenta de l’Associació de Comerç, Sra. Juani Arcas, la secretària de la mateixa organització, Sra. Montse López i en representació d’Asproseat, el president Sr. Mauricio Ruiz,  la psicòloga de l’escola, Sra. Irati Merino i el director general de l’entitat, Sr. Ramon Vives.

L’associació de comerciants va néixer fa un any amb l’objectiu de dinamitzar el petit comerç i actualment ja agrupa 88 establiments dels barris de Can Vidalet i Can Clota. A finals de l’any passat, la Sra. Belén de Heras, membre de l’Associació de Comerç i alhora familiar d’una persona usuària de l’escola, va proposar a Can Vidalet que les persones beneficiàries de l’acció de captació fossin els nens i nenes del Centre Pilot Sant Just.

Pel que fa a les tauletes rebudes, s’utilitzaran en activitats de totes les etapes educatives i de manera més específica, en aquelles adreçades a nens i nenes amb trastorn de l’espectre autista (T.E.A.). Amb aquests dispositius es poden treballar diferents àrees curriculars com llengua, matemàtiques, etc. L’escola compta així amb un total de 6 tauletes, que es distribueixen per la meitat entre els grups d’infantil/primària i secundària/PTVA. Es disposa d’horaris perquè cada tutor sàpiga quan en pot fer ús i garantir que puguin ser utilitzades per tot el nostre alumnat, adaptant els continguts a les necessitats de nens i nenes.

Les tablets presenten la informació de manera visual, tàctil, auditiva i interactiva i és per això que són una excel·lent eina per acompanyar l’aprenentatge. Esdevenen suports tecnològics que permeten l’adquisició de nous aprenentatges per la facilitat a l’hora d’establir associacions mitjançant els elements gràfics interactius.

Des d’Asproseat volem agrair la col·laboració de l’Associació de Comerç de Can Vidalet i Belén de Heras.

Més informació

 

En la imatge, Mauricio Ruiz, president d’Asproseat, Juani Arcas, presidenta de l’Associació Comerç Can Vidalet i Irati Merino, psicòloga del Centre Pilot Asproseat Sant Just amb el calendari solidari que van fer els comerciants per a la captació de fons.  

can-vidalet

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies