SEPAI, nou client del centre especial de treball de la Fundació Asproseat

Aquest 2018 l’empresa SEPAI BEAUTICEUTICAL DIVISION, S.L que engloba les marques SEPAI, APoEm i Gendecode s’ha incorporat en la nostra cartera de clients i se suma als més de 200 clients que confien en els nostres serveis.

El passat mes de gener, la Sala blanca del nostre centre especial de treball de Dolors Aleu, va iniciar una nova producció d’envasat amb els productes cosmètics de textura aquosa i oliosa de SEPAI, una empresa nascuda a Barcelona l’any 2008, que ofereix una àmplia gamma de productes de bellesa amb fórmules altament tecnològiques i concentrades.

Per completar la producció per SEPAI i oferir la millor presentació i preparació per al seu llançament al mercat, acompanyem l’envasat dels cosmètics amb les tasques auxiliars manipulació i muntatge d’estoigs, etiquetatge i lotejat.

SEPAI s’afegeix al conjunt d’empreses socialment responsables amb sensibilitat pels col·lectius amb necessitats especials que han apostat per la contractació de serveis a un centre especial de treball, com és el Barcelona Equip de Serveis d’Asproseat, ubicat al carrer Dolors Aleu de l’Hospitalet de Llobregat.

En paraules del director d’operacions, el Sr. Ricardo Chang, SEPAI disposa d’una política de responsabilitat social corporativa i desenvolupa els seus productes tenint en compte l’impacte que tenen en el seu ús sobre el client final, així com tot allò que comporta la seva fabricació i distribució en les diferents etapes del procés productiu.

El Sr. Chang explica el paper que han d’assumir les empreses pel que fa a la integració de persones amb discapacitat, opina que les empreses tenen l’obligació d’integrar aquest col·lectiu en els seus processos productius, sense haver de posar-hi etiquetes per les seves limitacions. Destaca que les persones amb discapacitat són part de la nostra societat i les empreses tenen la funció d’obrir les portes a la integració i no reproduir la discriminació en l’entorn laboral.

Des d’Asproseat volem agrair a SEPAI la confiança dipositada en nosaltres.

 

Més informació sobre SEPAI a la seva web

 

Línia de productes APoEM de SEPAI

APOEM-SEPAI-2apoem-black-(2)

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies