L’hort urbà, un projecte doblement social

La primera collita de l’hort urbà amb 13 kg de bledes cultivades per les persones usuàries dels centres ocupacionals 1981 i La Marina,  es destinen al menjador social de la Fundació Canpedró, adreçat a persones amb risc d’exclusió social.  

canpedro

L’hort urbà va ser adjudicat a Asproseat i Joia durant la tardor del passat 2017 gràcies al programa Fem Salut a l’Hort impulsat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat en col·laboració amb l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona i aquest passat mes de febrer, el projecte ha iniciat una dimensió doblement social. A més dels beneficis que suposa l’activitat per a les persones amb discapacitat intel·lectual, ara les hortalisses que es recullen van a parar als menús del menjador social de Canpedró, que ofereix dinar a 88 persones els 365 de l’any en dos torns horaris.

De l’hort al plat

Tal com destaca Ferran Urgell, el tècnic de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat els productes són de Km0, la proximitat entre l’hort urbà i el menjador social permet portar a peu les hortalisses perquè s’incorporin als àpats.

Més informació a la notícia de BETEVÉ

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies