El passat 18 de gener, Asproseat va rebre la visita de Maite Fandos, diputada delegada de Benestar social, membre de la Junta de goven i regidora de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyada per Iolanda Moragues Casabon, cap de serveis de suport de programes socials
i Ramir Lafuente, assessor tècnic de la Vicepresidència 4a.

Durant la reunió, Ramon Vives, director general d’Asproseat va presentar el conjunt d’entitats que conformen el grup Asproseat i l’organització pel que fa a serveis d’atenció a persones amb discapacitat i empreses.

Així mateix, va explicar el projecte Olisses de recollida d’oli usat i va exposar la necessitat de suport per part de la Diputació per a fer créixer el projecte i potenciar la recollida d’un dels residus de major impacte mediambiental a tot el territori català.

En la visita al centre especial de treball, la Sra. Fandos va mostrar interès per l’àrea de Contact Center que ofereix serveis de recepció i emissió de trucades, externalització de serveis i permet crear llocs de treball per a persones amb discapacitat física i mobilitat reduïda amb la possibilitat de crear llocs de treball des del seu domicili.

Per últim, acompanyats pel Director de la Fundació Ginesta, Jordi Mañosas van visitar l’àrea de trameses postals i paqueteria de la Fundació Ginesta.

 

maite-fandos