Quins serveis a empreses ofereix Asproseat?

serveis-a-empreses-asproseat

Asproseat grup disposa de més de 12.000 m2 d’instal·lacions al teu servei, repartits entre L’Hospitalet, Cornellà i Esplugues de Llobregat, amb més de 300 treballadors

Els serveis que oferim són els següents: 

Envasats

Vols vendre un producte i l’has de comercialitzar? Des d’Asproseat oferim solucions d’envasat a tercers totalment a mida. Pots triar entre l’embossat, el retractilat, el blíster, el flow pack o d’altres sistemes disponibles, perquè el teu producte estigui ben protegit i faci goig a la botiga.

Sala blanca

Homologada pel ministeri de Sanitat, la sala blanca és una secció del centre especial de treball on es porta a terme l’envasat de productes cosmètics. Està totalment lliure de partícules en suspensió per evitar la contaminació de cremes, gels i altres productes durant el seu envasat. Disposem de 3 màquines envasadores i una línia automatitzada per grans produccions. Aquesta permet l’envasat de 10 a 1000ml. Tots els productes poden acabar-se amb tota mena de manipulacions complementàries, així com la impressió del número de lot amb tampografia o inkjet, etiquetatge, muntatge d’estoigs, etc

Jardineria

Si vols relaxar la ment de l’empresa per poder ser més rendible i productiu aquest és l’espai adequat. Hi pots fer aquestes activitats: Plantació de gespes, jardins verticals, instal·lació de regs automàtics, desbrossats, tractaments fitosanitaris, disseny i construcció d’espais verds a mida i manteniment. No t’ho pensis més i comença!

Manipulats i serveis complementaris

Comptem amb personal altament especialitzat per oferir-te muntatges a mida i tota aquella manipulació que el teu producte necessiti abans de ser distribuït als comerços. Complementem el servei d’envasat amb tot tipus de tècniques, entre les quals, podem destacar l’encartat per productes editorials, l’encolat per fixar peces abans d’envasar-les, controls de qualitat, recuperació de stocks, troquelats, fleixats, etiquetatge manual o automàtic, codificació de productes…

A més, disposem d’una secció dedicada exclusivament a la manipulació de peces del sector de l’automoció preparant els productes pel tractament de cataforesi, col·locant juntes o embalatges específics.

Logística: Magatzem i picking

El nostre magatzem compta amb un sistema de processos mecanitzats que permeten una gestió acurada de les ubicacions. Fes-nos arribar els teus lots de producte i nosaltres en fem el picking: obrim les teves caixes, agafem les unitats que necessitis i preparem les comandes per la seva distribució. Guardem el teu material i ens encarreguem de tota la logística. També cerquem una ubicació al magatzem, i en el moment que necessitis, et podem enviar les dades del teu estoc i finalment empaquetem la quantitat desitjada per a enviar als teus clients. 

I per si fos poc, reparem, empaquetem i distribuïm amb les millors tarifes dels nostres operadors, perquè la compra online al teu e-commerce sigui una experiència satisfactòria. Ens integrem a la cadena de valor de la teva empresa adaptant-nos al suport informàtic que necessitis.

Neteja

L’opció ideal per a petites o grans superfícies amb l’opció de triar productes de neteja ecològics. Els equips de treball tenen cura del més mínim detall a l’hora de programar les tasques i realitzar-ne el seguiment. Només ens has d’explicar què necessites i nosaltres ens adaptem per aconseguir els millors resultats!

Consergeria: Control d’accessos i atenció al públic

A Asproseat hi ha usuaris especialitzats per orientar als visitants i vetllar pel manteniment i bon ús de les instal·lacions, ja sigui a escoles com a exposicions, comunitats, establiments d’atenció al públic, entre més opcions. 

Manteniment

serveis-empreses-Asproseat

Oblida’t de la paperassa de la contractació de subministraments: ho fem nosaltres. Contem amb personal acreditat per realitzar les instal·lacions d’aigua, llum, gas i obres menors, perquè només hagis de preocupar-te d’encendre i apagar els interruptors o obrir i tancar les aixetes. Pensat per entitats públiques o privades, la Fundació Asproseat compta els serveis de pintura i manteniment de mobiliari urbà, perquè els espais es trobin sempre en bon estat.

Destrucció de documents

Ens encarreguem de destruir i reciclar tota aquella documentació que conté dades i informació personal o confidencial, així com tot aquella que no sigui confidencial pero que ja no es desitgi conservar. Tot serà irrecuperable. 

Il·luminació

Les nostres línies d’il·luminació Ferrumplus i Lamparela, fabricades amb proveïdors locals, són perfectes per il·luminar d’una manera funcional i càlida tota mena d’espais. Si vols gaudir d’una bona il·luminació, no hi dubtis!

Si necessites més informació, no dubtis en contactar-nos fent click al següent botó:

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies