Trobada de PIMEC a Asproseat

Asproseat acull una trobada de membres de PIMEC, la patronal que representa petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya amb motiu de la recent incorporació del grup Asproseat a la confederació.

El passat 16 d’abril, membres de la comissió executiva del Baix-Llobregat-L’Hospitalet i tècnics de PIMEC i Fundació PIMEC, van visitar les seccions d’envasats, manipulació i hostaleria de la Fundació Asproseat Empresa i Treball al carrer Dolors Aleu de L’Hospitalet de Llobregat. La visita va comptar amb l’assistència del Sr. Ramon Pons, president de la comissió executiva, el Sr. Lluís Viguera i la Sra. Rosa M. Juny, secretari i directora de la Fundació PIMEC respectivament i el Sr. Agustí Miró, delegat territorial de PIMEC a l’àrea Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Durant la reunió, el director general d’Asproseat, el Sr. Ramon Vives, va destacar la voluntat de l’organització a l’hora de crear llocs de treball per a persones amb discapacitat i es va dirigir a PIMEC com a partner clau per fer realitat l’oportunitat d’accés a empresa ordinària dels treballadors i treballadores del centre especial de treball. En acabar la seva exposició, el Sr. Vives va apuntar a l’automatització i robotització com a repte de futur que permetrà a la Fundació Asproseat Empresa i Treball, adaptar-se a les necessitats emergents del mercat.

La directora de la Fundació PIMEC, la Sra. Rosa M. Juny, va parlar del programa Emppersona que funciona com a pont entre el món social i l’empresarial. Nascuda l’any 2007, la Fundació atén persones que abans exercien càrrecs empresarials i que es van veure afectades pel tancament de la seva empresa. Els programes van adreçats a evitar l’exclusió social d’aquest col·lectiu i facilitar eines per a la seva reincorporació al mercat de treball.

Per últim, personal tècnic de PIMEC va presentar el programa d’orientació i acompanyament a la inserció que dóna resposta a persones en situació d’atur amb perfils professionals diferents i edats compreses entre els 18 i 60 anys, en col·laboració amb el SOC. El projecte ofereix assessorament i formació, i permet el desenvolupament d’habilitats competencials per trobar feina o bé generar autoocupació.

PIMEC és una organització empresarial multisectorial que compta amb 128.000 associats i aplega pimes, autònoms, gremis i associacions amb l’objectiu de defensar els seus interessos legítims, així com coordinar accions d’interès comú envers les administracions o d’altres agents.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies