Trobada de PIMEC a Asproseat

Asproseat acull una trobada de membres de PIMEC, la patronal que representa petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya amb motiu de la recent incorporació del grup Asproseat a la confederació.

El passat 16 d’abril, membres de la comissió executiva del Baix-Llobregat-L’Hospitalet i tècnics de PIMEC i Fundació PIMEC, van visitar les seccions d’envasats, manipulació i hostaleria de la Fundació Asproseat Empresa i Treball al carrer Dolors Aleu de L’Hospitalet de Llobregat. La visita va comptar amb l’assistència del Sr. Ramon Pons, president de la comissió executiva, el Sr. Lluís Viguera i la Sra. Rosa M. Juny, secretari i directora de la Fundació PIMEC respectivament i el Sr. Agustí Miró, delegat territorial de PIMEC a l’àrea Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Durant la reunió, el director general d’Asproseat, el Sr. Ramon Vives, va destacar la voluntat de l’organització a l’hora de crear llocs de treball per a persones amb discapacitat i es va dirigir a PIMEC com a partner clau per fer realitat l’oportunitat d’accés a empresa ordinària dels treballadors i treballadores del centre especial de treball. En acabar la seva exposició, el Sr. Vives va apuntar a l’automatització i robotització com a repte de futur que permetrà a la Fundació Asproseat Empresa i Treball, adaptar-se a les necessitats emergents del mercat.

La directora de la Fundació PIMEC, la Sra. Rosa M. Juny, va parlar del programa Emppersona que funciona com a pont entre el món social i l’empresarial. Nascuda l’any 2007, la Fundació atén persones que abans exercien càrrecs empresarials i que es van veure afectades pel tancament de la seva empresa. Els programes van adreçats a evitar l’exclusió social d’aquest col·lectiu i facilitar eines per a la seva reincorporació al mercat de treball.

Per últim, personal tècnic de PIMEC va presentar el programa d’orientació i acompanyament a la inserció que dóna resposta a persones en situació d’atur amb perfils professionals diferents i edats compreses entre els 18 i 60 anys, en col·laboració amb el SOC. El projecte ofereix assessorament i formació, i permet el desenvolupament d’habilitats competencials per trobar feina o bé generar autoocupació.

PIMEC és una organització empresarial multisectorial que compta amb 128.000 associats i aplega pimes, autònoms, gremis i associacions amb l’objectiu de defensar els seus interessos legítims, així com coordinar accions d’interès comú envers les administracions o d’altres agents.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Un matí d’Orquestra

Les persones usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras hem participat en l’activitat “Un matí d’Orquestra” al nostre centre, un taller dissenyat per l’Auditori i adreçat

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies